Moviments socials

Cinquena Jornada Fòrum Social Mundial. Tunísia

Assemblees de convergència i manifestació de cloenda

02 / 04 / 2013 | Intersindical

En la jornada d’avui s’ha intentat treure el Fòrum del campus universitari per apropar les seues activitats a la gent de Tunísia. Amb aquest objectiu, les assembles de convergència del diferents eixos temàtics s’han traslladat a l’Avinguda de Bourguiba. La idea ha estat ben acollida i prou persones que no han estat participants al Fòrum s’han acostat a les diferents assemblees; però sembla que la iniciativa no ha estat suficientment publicitada i ben coordinada, doncs algunes assemblees no s’han pogut celebrar per manca d’assistents. Provablement per desconeixement del llocs i horaris de celebració.

Per la vesprada, s’ha celebrat la manifestació de cloenda on han participat unes quinze mil persones. Es celebrava el Dia de la Terra i, a més a més, la manifestació estava convocada com un acte de suport al poble palestí. Ha estat un acte important del Fòrum que ha contribuït al coneixement popular del mateix i, per altra banda, també s’ha pogut comprovar com la causa palestina gaudeix d’un fort suport de la població tunisiana. Ha estat molta la gent que, aliena als actes del Fòrum, s’ha acostat per participar a la manifestació.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.