Moviments socials

Resolució contra la repressió sindical

25 / 11 / 2016 | Intersindical

Els sindicats sotasignats, reunits a Cullera el 19 de novembre de 2016, durant el V Congrés de la Intersindical Valenciana,

ACORDEN:

1r Condemnar categòricament la repressió exercida per l’Estat espanyol, i els seus mecanismes de control, contra la classe treballadora durant l’exercici legítim que aquesta última té en la defensa contundent dels seus drets socials, polítics i laborals.

2n Elaborar un protocol de col·laboració, entre les diferents organitzacions sindicals, per facilitar la prevenció dels cops repressors així com la gestió dels mateixos quan es produeixin.

3r Exigir la posada en llibertat d’Andrés Bódalo i els altres companys i companyes condemnades, així com la paralització immediata de tots els processos oberts contra la classe treballadora a l’Estat espanyol.

A Cullera, 19 novembre 2016

Confederació Intersindical
CSI (Astúries)
CUT (Aragó)
CUT (Galiza)
ESK (Euskal Herria)
IAC (Catalunya)
IRM (Regió de Múrcia)
ISTA (Aragó)
Intersindical Valenciana
LAB (Euskal Herria)
SAT (Andalusia)
STEE-EILAS (Euskal Herria)
STEI - Intersindical (Illes Balears)

 

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.