Moviments socials

SOS Parke Alkosa comença una vaga de fam indefinida

La Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa manté una mobilització des de fa mesos per exigir el pagament de les quantitats que els deu l’ajuntament d’Alfafar i la Generalitat Valenciana.

23 / 12 / 2011 | Intersindical

Des d’ahir hi ha una persona del Parc en vaga de fam indefinida, en unes depedències anexes a la Catedral de València (carrer de la Barcella núm 4). Una segona persona, d’un col·lectiu, sindicat, partit…, l’acompanya cada 24 hores. Aquesta segona persona també farà vaga de fam de 24 hores. S’ha establit un torn. Una persona d’Intersindical Valenciana estarà de dillluns a dimarts i de dimecres a dijous.

Podeu consultar i donar suport al Manifest SOS Parke Alcosa.SOS Parke Alkosa comença una vaga de fam indefinida
Per altra part, el dijous 29, a les 19 hores, n’hi haurà una concentració de suport en la Plaça de Manises de València.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.