Alternatives

STOP TTIP

Més de tres milions de signatures contra el TTIP.

13 / 10 / 2015 | Intersindical

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, ha rebut aquest matí a representants de la campanya valenciana No al TTIP, contra el Tractat de Comerç i Inversió de la Unió Europea amb els EUA i Canadà (coneguts com a TTIP i CETA per les seues sigles en anglés) ja que consideren que els beneficiaris d’este acord no serien els ciutadans sinó les grans corporacions transnacionals. L’organització ha entregat a Oltra, de manera simbòlica, les 3.263.920 signatures que s’han aconseguit a la UE.

El moviment No al TTIP, que ha aconseguit més de 20.000 signatures a la Comunitat, està formada per més de seixanta organitzacions valencianes com ara sindicats, partits polítics, ONG, plataformes socials o organitzacions ecologistes.Comentaris
Emiliano garcia rodriguez
31 / 03 / 2016 - 11:09

Porque pasaremos de ser dirigidos por multinacionales por encima de cualquier estado europeo.Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.