Drets laborals

Tercera jornada de vaga en Kamax

L’empresa de l’Horta Nord compta amb més de 300 treballadores i treballadors

17 / 11 / 2022 | Intersindical

La plantilla de Kamax, que va iniciar dilluns passat una vaga indefinida, es manté unida i decidida a resistir fins que la direcció de l’empresa valore i respecte les persones treballadores com es mereixen, i d’una vegada per sempre retire plantejaments que agredeixen i ataquen els salaris i drets laborals i de conciliacion de la plantilla.

Els quatre sindicats convocants, amb l’STM com a sindicat majoritari al capdavant, i amb la fortalesa que els dona el seguiment de la vaga i el suport de la plantilla, no faran un pas arrere fins a aconseguir el seu objectiu de protegir els drets de les treballadores i treballadors als quals representen.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.