Vaga General 29-M

400.000 persones en les multitudinàries manifestacions i un 76% en vaga

Intersindical Valenciana qualifica d’èxit la vaga general pel seguiment massiu en els centres de treball i en les administracions públiques i per les multitudinàries manifestacions que han tingut lloc en nombroses poblacions valencianes i, especialment, a València, Alacant i Castelló.

29 / 03 / 2012 | Intersindical

El Sindicat es mostra satisfet per la resposta de la classe treballadora i del conjunt de la ciutadania a la reforma laboral i a les retallades. Unes mesures que responen a la política dictada pels organismes internacionals (Fons Monetari Internacional, Banc Central Europeu, Unió Europea), la banca i els especuladors que sota l’excusa de la crisi volen eliminar els nostres drets laborals, socials i económics.

El camí no passa per la resignació i l'acceptació de les reformes o el seu maquillatge

Per a Intersindical Valenciana, les treballadores i treballadors hem fet la vaga i hem participat en les mobilitzacions per exigir la derogació de la reforma laboral, ja que no és possible millorar-la en la negociació. El camí no passa per la resignació i l’acceptació de les reformes o el seu maquillatge en les negociacions sinó per la lluita i la rebel·lia.
Hui, les treballadores i treballadors hem aturat els centres de treball i hem eixit al carrer, i ho tornarem a fer fins que el governs de Rajoy i de Fabra rectifiquen. No ens serveixen negociacions que mantinguen aquestes agressions tan brutals. Per això, Intersindical Valenciana s’oposa rotundament a la política de desregulació de les relacions laborals, de pèrdua de drets socials, laborals i econòmics, de liberalització dels serveis públics, que pretenen eliminar els drets aconseguits amb tant d’esforç i sacrifici.
Per això, també ens felicitem pel gran seguiment de la jornada de vaga, per la gran participació en les manifestacions i per la gran mobilització del moviment sindical i de la ciutadania. I per aquesta raó, considerem que hem de continuar la lluita per a plantar cara a aquesta onada d’agressions, com ho hem fet els darrers anys, ja que la lluita i la mobilització social són les úniques maneres de frenar aquestes polítiques neoliberals.
Per la Intersindical Valenciana, cal una mobilització contínua i organitzada pel conjunt del moviment sindical, les organitzacions socials, els partits polítics, i totes aquelles i aquells que s’oposen a les polítiques neoliberals. La vaga general tan massiva i les manifestacions tan multitudinàries no són, per a nosaltres, una acció aïllada, sinó el punt i seguit de les mobilitzacions. Unes mobilitzacions que s’han d’intensificar els propers mesos. Unes mobilitzacions en què no descartem la convocatòria de noves jornades de vaga per a forçar la derogació de la reforma laboral i de les retallades, i per a construir un sistema de relacions socials i laborals i una societat més justes i més dignes.
Intersindical Valenciana valora molt positivament el paper que han tingut en la mobilització els col·lectius en lluita, com el personal de RTVV, que cridava: “Nosaltres treballem, no manipulem”; el personal de l’EMT que lluita per evitar un espoli en el seu salari i en les seues condicions laborals; el personal de l’IVVSA contra l’ERO que vol imposar la Generalitat valenciana o les nombroses persones del sector públic que protestaven contra les retallades.
Finalment, la jornada de vaga general del 29-M ha sigut un dia de lluita i de rebel·lia que és un pas més en les mobilitzacions contra unes polítiques contràries als interessos de la majoria de la població.

Vídeo de la manifestació del 29-M a València

El bloc d’Intersindical Valenciana al seu pas pel carrer Colom.

 



Comentaris
Espe
31 / 03 / 2012 - 13:27

ESPERE QUE QUAN ES DENEGUEN LES COMISSIONS DE SERVEI ESTIGUEU RECOLÇANT-MOS I SI FA FALTA DENUNCIANT


amparo
01 / 04 / 2012 - 15:45

ahí estem sempre, exigint per principi la necessaria negociació per establir els criteris per accedir a una comissió de seveis i no com ara que es donen a criteri discrecional de l’administració, el que no farem mai es participar en eljoc de aconseguir comissions per “enchufe”


Vicent Maurí
04 / 04 / 2012 - 19:51

Companyes, nosaltres considerem que les comissions de serveis s’han de concedir en funció de criteris objectius. Per tant, si considereu que els vostres drets són vulnerats no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per fer tot el que estiga en les nostres mans.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.