Vaga General 29-M

Esquerra Unida dóna suport a la convocatòria de vaga general de la Intersindical Valenciana

Marga Sanz, d'EUPV, al costat de Rafa Reig i Macu Gimeno, d'Intersindical Valenciana.
Marga Sanz, d'EUPV, al costat de Rafa Reig i Macu Gimeno, d'Intersindical Valenciana.
28 / 03 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana s’ha reunit amb la portaneu del grup parlamentari d’Esquerra Unida, Marga Sanz, per intercanviar punts de vista sobre la situació social que ha creat el fet que el govern de l’Estat haja aprovat la reforma laboral.

La coincidència ha sigut plena en el sentit de qualificar la reforma laboral com una agressió sense precedents al drets laborals dels treballadors i treballadores que destrueix el marc laboral existent. La precarietat en la contractació, en les condicions laborals i la desregulació de la negociació col·lectiva convertiran la classe treballadora en titella dels interessos de la patronal i donaran peu a una degradació especialment important en drets laborals, però també en drets socials.
Ambdues organitzacions comparteixen l’opinió que la convocatòria d’una vaga general obeeix a un interés legítim que, en el cas que ens ocupa, està més que justificada donada la magnitud de l’agressió. Una agressió que es suma a tota una sèrie d’altres mesures restrictives de l’estat del benestar i dels drets socials que comprometen el futur de moltes famílies del País Valencià i de la resta de l’Estat.
Davant aquesta perspectiva només cal una resposta unitària per part de les organitzacions sindicals i massiva per part de la societat, perquè no estem davant d’una reivindicació laboral, si no social. Per aquestes raons, Esquerra Unida i Intersindical Valenciana insten a tots i totes, treballadors i treballadores del sector privat i del sector públic, a sumar-se a la convocatòria de vaga del dia 29 de març i a participar en les manifestacions que se celebraran a les capitals de les tres demarcacions administratives del país.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.