Vaga General 29-M

La vaga general té un seguiment massiu en les primeres hores

El 60% del professorat valencià secunda la vaga. Intersindical fa una valoració positiva de les primeres dades de seguiment de la convocatòria

29 / 03 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana valora positivament les primeres hores de vaga general ja que s’ha aconseguit aturar el port de València, Mercavalència, els polígons, com la factoria Ford d’Almussafes i les seues empreses auxiliars, el transport, els principals sectors industrials o l’arreplega de fem de les principals ciutats valencianes.
Per a Intersindical Valenciana aquestes dades de les primeres hores de vaga posen en evidència l’important malestar social per la reforma laboral i les retallades aprovades pel Partit Popular.
Intersindical Valenciana preveu un seguiment massiu en les properes hores en sectors com l’ensenyament, la sanitat, la banca i les administracions públiques.
A les onze del matí, el seguiment en l’ensenyament era d’un 60% del professorat en vaga. Un 50% de l’alumnat, per la seua part, no havia assistit als centres educatius.



Comentaris
vicenta sanchez guirado
29 / 03 / 2012 - 11:36

Sabeis cuanto nos descuentan por la huelga? Gracias


Vicent Maurí
30 / 03 / 2012 - 19:09

Depén del sector on treballes i de la teua nòmina.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.