9 d’octubre

9 d’Octubre: Intersindical Valenciana crida a la mobilització social

Intersindical Valenciana fa una crida a la mobilització social per defensar els drets socials, lingüístics i nacionals de les valencianes i valencians.

Volem decidir el nostre futur
Volem decidir el nostre futur
08 / 10 / 2013 | Intersindical

El Sindicat considera que la situació generada per les polítiques de Camps i Fabra, amb la discriminació en el finançament del País Valencià que practica el govern espanyol, a més de les polítiques antisocials, ens empobreixen i agreugen la una situació social i econòmica que ja és molt complicada.

Volem decidir sobre el nostre futur nacional com a poble, però també les polítiques econòmiques

Per això, davant d’unes seues polítiques que només beneficien a una minoria en contra del 99% de la població, apostem per una gran mobilització social del conjunt de les treballadores i treballadors, de les dones, els joves, els pensionistes, les persones immigrant que force un canvi real. Calen unes polítiques que generen ocupació, respecten pels drets socials i individuals, i que ens facen avançar cap un millor repartiment de la riquesa i cap una societat igualitària. Volem poder exercir el nostre dret a decidir com a poble.

Intersindical Valenciana participarà en diversos actes que commemoren el 9 d’Octubre i, especialment, en la manifestació que tindrà lloc per la vesprada a València. En aquesta ho farà amb una pancarta amb el lema “Volem decidir”. El lema té una significació especial ja que s’exigeix que les valencianes i valencians puguem apoderar-nos sobre tots aquells assumptes que ens afecten i que no ha facen altres per nosaltres. Volem decidir sobre el nostre futur nacional com a poble, però també sobre les polítiques econòmiques, socials, educatives, sanitàries, sobre els nostres drets individuals… És a dir, volem ser el subjecte polític i no estar condicionats per les decisions que es prenen a Brussel·les o Madrid.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana fem una crida a la participació de la societat valenciana en tots els actes unitaris convocats per expressar la nostra voluntat de reafermar-nos com a poble i de canviar la greu situació que estem patint en aquest moment.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.