1r de maig

Ara treball, drets i igualtat

El Primer de Maig d’enguany té una significació especial pel context social i polític que vivim.

15 / 04 / 2019 | Intersindical

Els atacs als serveis públics essencials i als drets laborals, socials i econòmics de la classe treballadora formen part dels programes de diversos partits que concorren a les pròximes cites electorals i als quals ens oposem de manera contundent. Contràriament, Intersindical Valenciana i les organitzacions integrants de la confederació animem les treballadores i els treballadors i a tota la ciutadania del País Valencià a participar activament en les mobilitzacions del Primer de Maig per a exigir treball, drets i igualtat i a acudir a les urnes per a manifestar la seua voluntat política. En l’actual conjuntura, per a fer front a les polítiques antisocials i no resignar-se, és imprescindible animar a la participació, organització i mobilització de la classe treballadora. Junts i juntes per a lluitar i millorar les nostres condicions de vida i les de les futures generacions.

Manifestacions Primer de Maig

Alacant. Pl. Sant Agustí. 11:00 hores.
Alcoi. Passeig Cervantes. 9:30 hores.
La Vall d’Uixó. Pl. La Pau. 11:00 hores.
València. Pl. Sant Agustí. 11:00 hores.
Vinaròs. Pl. Ajuntament. 11:30 hores
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.