Atur

Aturada, aturat, si no lluites, ningú t’escolta

Concentració, 30 d’abril, a les 11:00 a les portes del SERVEF de Navarro Reverter

17 / 04 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana dóna suport la concentració

A dia d’avui, aconseguir una feina és una veritable odissea en què estem atrapades 6 milions de persones. La meitat dels que estem aturades ja no cobrem cap tipus de prestació. Hi ha 600.000 famílies sense cap tipus d’ingrés i 2.000.000 amb tots els seus membres en edat de treballar a l’atur. Un drama en ple segle XXI. I la poca ocupació que hi ha és precària: contractes de dies i fins i tot d’hores soltes i salaris que no permeten aixecar el cap després de mesos o anys a l’atur i que ens condemnen a la pobresa. Ja no podem més.

Per això, ens hem decidit unir les nostres forces, organitzar-nos i lluitar per una vida digna. Diferents plataformes d’aturades i aturats de la província de València, al costat del moviment per la Dignitat 22 - M, fem una crida a acudir a la concentració que hem convocat per al 30 D’ABRIL, a les 11:00 hores a les oficines centrals del SERVEF de l’Avinguda Navarro Reverter, 2.

Participa amb nosaltres! Juntes tindrem més força!

- Per una Ocupació digna
- Per la Renda Bàsica
- Per transport gratuït per persones aturades sense recursos
- No més talls d’aigua i llum

Plataformes de Persones Desocupades i Precàries de València
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.