Atur

Intersindical Valenciana demana aprofundir en les mesures laborals i socials per a defensar les treballadores i treballadors

02 / 04 / 2020 | Intersindical

Per al Sindicat són preocupants les dades de l’atur del mes de març que situen en 401.827 les persones desocupades, amb un augment de 35.565 persones, la qual cosa suposa un augment del 9,71%. Aquestes dades es complementen amb les les 234.000 persones afectades per Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) que s’ha presentat durant el mes de març i a la forta temporalitat del mercat laboral valencià amb un 10,74% de treballs indefinits i un 89,26% temporals.

Intersindical Valenciana considera que, en aquest context laboral, social i sanitari, cal que el Consell de la Generalitat i el Govern espanyol apofundesquen en les mesures que protegesquen l’ocupació, implementen noves mesures per defensar les treballadores i treballadors afectats, augmenten les prestacions socials i laborals de qualitat i potencien els serveis públics. En eixe sentit, el Sindicat recorda que són moltes les organitzacions sindicals i socials que reclamen un Pla de Xoc Social que evite que siguen les treballadores i treballadors les que paguen aquesta crisi.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.