Vaga general 14-N

Com estan afectant aquestes mesures les treballadores i treballadors?

05 / 11 / 2012 | Intersindical

El conjunt de totes aquestes mesures ens han portat a una situació de degradació molt important de les condicions de vida de la població: sis milions de persones aturades, una taxa del 25,8%; tancament d’empreses; reduccions salarials; augments dels Expedients de Regulació d’Ocupació; més de 5 milions de persones que malviuen amb el subsidi de desocupació o amb els 450 euros; milers de persones que perden el seu habitatge; persones sense dret a la sanitat o l’educació; emigració de la gent jove…
Al País Valencià, la situació no és millor, tot el contrari, com exemple estan les més de 700.000 persones desocupades, una taxa del 27% o el fet de liderar els desnonaments al conjunt de l’estat.
Tot açò, és una mostra de les conseqüències sobre la població de les polítiques del PP.  Unes polítiques que estan empobrint les persones i arruïnant el país.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.