Vaga general 14-N

Confederació d’Associacions de Veïns de la Comunitat insta la ciutadania a no comprar aliments el 14

11 / 11 / 2012 | Intersindical

Fa una crida als seus associats i a la ciutadania a sumar-se a la vaga general ja no comprar aliments durant aquest dia, a més de participar en les cassolades convocades en diferents municipis al migdia. Aquestes accions pretenen mostrar la seva “disconformitat” amb la situació creada al país per part de governs que han pres decisions “en defensa dels poderosos amb els diners de tots, sense conseqüències per als gestors incompetents i corruptes”.

La Confederació d’Associacions de Veïns de la Comunitat Valenciana (CAVECOVA) ha realitzat una crida als seus associats i als ciutadans de la Comunitat a sumar-se a la vaga general convocada per al 14 de novembre i no comprar aliments durant aquest dia. Així mateix, convida als valencians a participar en les cassolades convocades en diferents municipis al migdia. Aquestes accions pretenen mostrar la seva “disconformitat” amb la situació creada al país per part de governs que han pres decisions “en defensa dels poderosos amb els diners de tots, sense conseqüències per als gestors incompetents i corruptes “.

A la primera iniciativa CAVECOVA insta els veïns a “sortir de la letargia per protestar” i adquirir els aliments necessaris el dia anterior a la vaga, el 13 de novembre, excepte en cas de necessitat. La segona mesura consisteix a acudir a les principals places de les diferents localitats per participar en les cassolades que s’estan convocant a les 12.00 hores.

“Hem de fer sentir amb ser força nostre enuig amb qui són els nostres governants”, han indicat responsables de la confederació. L’acte tindrà una durada de cinc minuts i té com a lema ‘Que sone l’olla per acabar amb qui no vol escoltar’. Així mateix, anima els ciutadans a acudir a les manifestacions que convoquen els sindicats.

Per a l’organització veïnal, “les retallades en els pilars bàsics de l’estat del benestar estan canviant la nostra manera de vida cap a la insolidaritat i la manca de protecció als més febles” i el “esgotament social comença a percebre”, amb casos de malnutrició, pèrdua d’habitatge i enfonsament ja habituals “en sectors socials que fins ara no havien estat afectats”. “I el més terrible és la perspectiva oberta: no hi ha solució, tot empitjora”, han insistit des CAVECOVA.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.