Vaga general 14-N

Declaració Xarxa Europea de Sindicats Alternatius i de Base

No paguem la seua crisi!.

08 / 11 / 2012 | Intersindical

El dimecres 14N, estan convocades vagues interprofessionals a Grècia, Portugal, Itàlia, Espanya, Xipre i Malta. A més, també estan convocades vagues sectorials a Bèlgica, França… i manifestacions a molts paísos com Eslovènia, Txèquia…

No estem davant d’una vaga o una jornada de lluita europea. Estem davant d’una iniciativa molt important en marcar un punt d’inflexió en la construcció d’una relació de forces a Europa. Una canvi per oposar-nos a les polítiques d’austeritat que els especuladors i els governs infligeixen a la classe treballadora per garantir en benefici d’una minoria.

La crisi no és un fenomen extranatural, és només l’estat actual del sistema capitalista per mantindre els beneficis i continuar omplint les butxaques dels accionistes, banquers i especuladors que ataquen els drets socials que hen conquerit després de molts anys de lluites. No anem a deixar que ens els prenguen!.

Les institucions europeees, els tractats europeus, no ens protegeixen, tot el contrari, son per mantindre la situació dels que ens exploten. Atur, precarietat, pobresa, flexibilitat, racisme… és el futur que ens proposen els nostres governants. Al contrari, nosaltres volem construir altre futur, basat en la satisfacció de les necessitats de tota la ciutadania i en la redistribució de la riquesa que es produeix al conjunt del món.

Les vagues i les manifestacions que tindran lloc el 14N són una etapa. Els sindicats alternatius i de abse treballem per l’organització d’una vaga europea des de fa temsp; nosaltres que hem organitzat moviments unitaris intenacionals en nombrosos sectors cosnideren una acció de lluita i solidaritat general necessària. Per tot açò, nosaltres organitzem, impulsem i participem en a jornada de lluita del 14N.

Sindicats de la Xarxa Europea de Sindicats Alternatius i de Base que subscriuen la declaració:
Solidaires i CNT (França), USI i UNICOBAS (Itàlia), TIE (Alemanya), CGT, SO i Confederació Intersindical (Estat Espanyol), IAC (Catalunya), ESE (Grècia) i SUD – Vaud (Suissa).




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.