Retallades

Divendres contra la Congelació. Pels serveis públics, contra les retallades

El personal al servei de les Administracions Públiques estem suportant quatre anys de retallades i congelacions de drets i retribucions. En 2014, el Govern de l’Estat torna a congelar els nostres salaris i el de la Generalitat no deixa clar si derogarà el Decret Vela o si el substituirà per altres retallades. Cal pressionar al màxim per tal que en la Mesa General prevista per al 23 d’octubre el Consell no presente una nova bateria de retallades.

11 / 10 / 2013 | Intersindical

Per tot això, Intersindical Valenciana convoca tot el personal públic de tots els sectors (Administració General de l’Estat, Administració Local, Administració de Justícia, Administració de la Generalitat, Ensenyament Públic no universitari, Universitats, Sanitat, Correus i empreses, fundacions i ens públics), a concentrar-se a les portes dels centres de treball.

Intersindical convoca tot el personal a concentrar-se a les portes dels centres de treball

Així mateix, convoca les següents manifestacions, a les 10 hores, a València:

Manifestació/Concentració A
Concentració front al l’IES Lluís Vives i l’Estació del Nord, carrer Marqués de Sotelo cantó al carrer de Xàtiva de València, on s’uneixen les següents manifestacions:
− Direcció Provincial de l’INSS (des del carrer Bailén, 46)
− Ajuntament de València (des de l’Ajuntament)
− Delegació d’Hisenda (des de Guillem de Castro)
− Serveis Territorials de Benestar Social i Ocupació (des de Baró de Càrcer).
Les manifestacions unides efectuaran la Manifestació des de la concentració pel carrer de Colom fins la Delegació del Govern.

Manifestació/Concentració B
Ajuntament nou (Tabacalera), C/Amadeu de Savoia, C/Naturalista Rafael Cisternes, C/Misser Mascó, c/Doctor Moliner, Av. Blasco Ibáñez, Av. Suècia, C/ Misser Mascó i c/Amadeu de Savoia fins el punt d’eixida.

Manifestació/Concentració C
Plaça de Manises, C/Cavallers, Pl. de la Mare de Déu, C/ Micalet, Pl. Reina, C/ Barchilla, Pl. Arquebisbat, C/Palau, fins el número 12.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.