Atur

El 22M es mobilitza contra l’atur i la precarietat

30 / 04 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha participat en les concentracions

El moviment de la dignitat 22M i diverses assemblees de persones aturades i precàries han convocat una jornada de llluita d’àmbit estatal davant de les oficines d’ocupació. Aquesta jornada estava convocada per assenyalar la situació d’atur, precarietat i espoliació de la classe treballadora per l’aplicació de les polítiques neoliberals.

Al País Valencià s’han fet accions als SERVEF de diverses ciutats com: València, Alacant, Elx, Catarroja, Aldaia, Dénia, Castelló, Orihuela, Alcoi…  A València n’hi ha hagut un tancament de 25 persones a les oficines centrals del SERVEF de Navarro Reverter. En les portes del SERVEF s’han concentrat unes 200 persones.

En el conjunt de l’estat s’han fet accions en unes 400 oficines de l’INEM.

Les reivindicacions bàsiques han estat: no al pagament del deute; renda bàsica o treball; no als governs de la troica i pa, treball i dignitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.