EMT

El Comité d’Empresa d’EMT convoca vaga els dies 21, 22, 23 i 24 juny

Intersindical Valenciana participa en les mobilitzacions.

Imatge Vaga EMT dia 21 juny
Imatge Vaga EMT dia 21 juny
22 / 06 / 2012 | Intersindical

El Comité d’Empresa d’EMT ha convocat vaga per als dies 21, 22, 23 i 24 de juny contra les propostes de l’empresa de reducció salarial, l’empitjorament de les condicions laborals i de la prestació del servei i la seua futura privatització.

TUC - Intersindical Valenciana és un dels sindicats amb representació en el Comité d’Empresa. Les reivindicacions del personal són: l’ampliació de la concessió en 25 anys; la garantia de l’estabilitat de l’ocupació; l’estabilitat d’ocupació i manteniment de l’activitat de tots els estaments amb treballadores i treballadors de l’EMT; l’ampliació del dret de ultraactivitat; la garantia pressupostària per no haver reduccions anuals futures i la no modificació de les condicions de treball.

Les treballadores i treballadors han acordat diverses accions durant els dies de vaga com concentracions, manifestacions, tancaments i altres coincidint amb la celebració del Gran Premi de Fòrmula I.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.