EMT

Intersindical signa el Conveni col·lectiu d’EMT

TUC - Intersindical Valenciana signa el conveni col·lectiu de l’EMT de València per al període 2017-2019 que s’ha negociat amb transparència, donant veu a tota la representació de la plantilla.

26 / 03 / 2018 | Intersindical

Un conveni que suposa una millora de les condicions laborals de les treballadores i treballadors de l’empresa, havent-se aprovat i ratificat democràticament a les urnes per tot el col·lectiu de l’EMT. La votació de la plantilla va ser de 651 vots a favor (51,87%), 583 en contra (46,45%), 15 en blanc (1,20%) i 6 nuls (0,48%).

Es recupera amb caràcter retroactiu la major part de les pèrdues econòmiques i de drets

El conveni signat aglutina tota la recopilació normativa des de l’any 1943 fins a l’any 2016 sense cap pèrdua de drets per als treballadors i les treballadores. En concret, es recupera amb caràcter retroactiu la major part de les pèrdues econòmiques i de drets que van signar alguns sindicats -CCOO, UGT i APTTUV- en el conveni 2012-2013, resolent-se la doble escala salarial que s’havia implantat sobre el concepte d’antiguitat i introduint-millores com els temps de descans en el recorregut de les línies, l’obertura dels tallers dipòsit Nord, la jubilació parcial, i la creació de llocs de treball per a personal amb limitacions físiques, entre moltes altres mesures. A més, s’aprova i es ratifica que l’EMT siga pública de manera indefinida.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.