Retallades

El Consell de la Generalitat recupera la paga extra: no tenen vergonya

Intersindical Valenciana critica la decisió del Consell d’auto-pagar-se un 24% de la paga extra. Al personal empleat públic li ha costat anys de reclamacions, recursos contenciosos, sentències, conflictes col·lectius, extensions de sentència… Ells només han tingut que reunir-se i repartir-s’ho.

ELS GRANS RETALLADORS
ELS GRANS RETALLADORS
25 / 02 / 2015 | Intersindical

No tenen vergonya perquè no tingueren cap pudor en justificar les mesures de retallades, tant les de Rajoy des del Govern de l’Estat com les de Fabra/Vela en la Generalitat.

No haurien d'haver recuperat res mentre el personal públic no haja recuperat totes les retallades

No tenen vergonya, perquè tardaren en decidir com s’aplicaven la retallada, i acabaren per retallar-se només un 2% curt, mentre que, de mitjana, el percentatge aplicat al personal públic fou d’un 7% de retallada de sou, i moltíssimes persones amb un sou francament inferior al seu.
No tenen vergonya, perquè no haurien d’haver recuperat res mentre el personal públic no haja cobrat el 100% de la paga extra i de la resta de les retallades, com el 5% de Zapatero.
No tenen vergonya, finalment, perquè han tingut la vergonya de mantindre la decisió en secret, per tal que les seues vergonyes no eixiren a la llum…
Però han eixit, i no dimitirà ningú. Sabeu per què?
Exacte, perquè no tenen vergonya.



Comentaris
Rosa Taberner
26 / 02 / 2015 - 13:47

El personal laboral, tan sólo hemos recuperado un 8% de esa paga maldita. Me da mucho por cul… que esxs sinvergüenzas cobren un solo euro, y sobre todo porque lxs laborales no hemos recuperado lo mismo que lxs funcionarixs



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.