Retallades

El DOCV publica l’abonament de la paga extra que falta de 2012

Intersindical Valenciana va signar l’acord que permet aquest abonament

20 / 07 / 2016 | Intersindical

La Generalitat pagarà finalment la part de la paga extra de desembre de 2012 que estava pendent de cobrament. Les persones que estiguen d’alta en nòmina actualment rebran el pagament en juliol. Les persones que no ho estiguen hauran de demanar el pagament.

El DOCV de 20 de juliol ha publicat les resolucions que permeten l’abonament de la paga extra de 2012 que faltava per liquidar al personal de les administracions publiques valencianes. Es tracta del personal docent no universitari, del personal de l’Administració de la Generalitat i del personal de sanitat.  El personal de l’Administració de Justícia, ja va cobrar el 100% del que se li devia en 2015.
Recordem que en 2012 el govern espanyol va eliminar la paga extra de desembre i que una meitat d’aquesta paga s’ha recuperat ja, però faltava l’abonament de l’altra meitat.
Intersindical Valenciana va signar un acord en octubre de 2015 en el marc de la Mesa General de la Funció Pública pel qual durant 2016 s’havia de recuperar la meitat de la paga extra de 2012 que faltava.
Aquest pagament es farà efectiu en aquest mes de juliol a tot el personal que estiga actualment d’alta en nòmina. El personal que estiga en excedència o que s’haja jubilat amb posterioritat a 2012 ha de sol·licitar l’abonament d’acord en el model de petició que ha preparat la pròpia administració.
Les resolucions es poden consultar ací:
Personal docent no universitari
RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2016, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es reconeix el dret del personal docent no universitari de la Generalitat a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de 2012.
Personal de l’Administració de la Generalitat
RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es reconeix el dret del personal de l’Administració de la Generalitat a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de 2012.
Personal sanitat
RESOLUCIÓ de 14 de juliol de 2016, de la Direcció General de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es reconeix el dret del personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de desembre de 2012.

El personal d’alta en nòmina, com hem dit, no cal que faça res ja que, deixant de banda errades, tothom cobrarà amb la nòmina de juliol.

El personal que no estiga d’alta en nòmina, com excedències i/o jubilacions, hauran de demanr el pagament. Per a d’això, la Generalitat ha preparat un model que cap reomplir: Model petició extra 2012
A més, cal omplir el manteniment de tercers, que podeu obtenir en el següent enllaç: Manteniment de tercers (pdf)Comentaris
DORA CATALA MARTÍNEZ
20 / 07 / 2016 - 19:37

M’agradaria saber si els interins tenim dret a esta paga o ja a cobrarem?
Gràcies


STAS-Intersindical
22 / 07 / 2016 - 9:11

La primera cosa que hem de saber és si les persones interines treballaran de juny a novembre de 2012, almenys alguns dies. Només en eixe cas tenen dret.
Tot i que les persones docents cobraren la part del mes corresponent al mes de juny de 2012 eixe mateix mes en la liquidació que se’ls va fer quan les cessaren, això ara no té importància, ja que eixa part ja s’ha cobrat.
En conseqüència, sí se té dret al cobrament, si es va treballar eixe períodeDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.