Llibertats públiques

El TSJ anul·la la sanció al sindicalista Marco Llerena

A Marco Llerena se li va sancionar per “organitzar una manifestació contra la Llei Mordassa” el 29 febrer fe 2015.

Marco Llerena, amb la sentència que anul·la la sanció.
Marco Llerena, amb la sentència que anul·la la sanció.
24 / 01 / 2017 | Intersindical

El Tribunal Superior de Justícia ha emés sentència per la qual s’anul·la la sanció imposada per la Delegació del Govern i el Ministeri de l’Interior al sindicalista de la Intersindical Valenciana Marco Llerena.

A Marco Llerena se li va sancionar per “organitzar una manifestació contra la Llei Mordassa” el 29 febrer fe 2015. La sentència suposa una garrotada al muntatge policial en el qual es va fonamentar la Delegació del Govern per sancionar al dirigent sindical.

Intersindical Valenciana valora positivament la sentència i demana la depuració de responsabilitats polítiques davant els reteirats casos de persecució a activistes sindicals i socials.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.