Llibertats públiques

En la mort de Fernando Lumbreras

Intersindical Valenciana vol manifestar el seu condol a familiars, amistats, LAMBDA València i a tot el col·lectiu LGTBI per la sobtada pèrdua de Fernando Lumbreras, víctima d’una mort violenta que demanem que s’investigue a fons de manera immediata i prioritària.

07 / 12 / 2018 | Intersindical

Fernando va ser un dels primers presidents de LAMBDA València, un autèntic pioner de la lluita pels drets de lesbianes, gays, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Totes les persones que treballem pels drets humans el recordarem sempre per haver obert el camí de la lluita LGTBI, de la qual va ser un referent a casa nostra i traspassant fronteres.
A banda d’aquest compromís social impagable, Fernando es destacava per una alegria i cordialitat extraordinàries. Trobarem a faltar el seu somriure pels carrers de València.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.