Generalitat
Retallades

Fabra ens mareja el Nadal

La Generalitat va decidir en l’últim moment pagar el 24 de desembre la paga extra i el sou de desembre. Segons diuen, per a “fomentar el consum”. Novament, fan malbé tot el que toquen.

25 / 12 / 2013 | Intersindical

Si és que fins i tot el que fan aparentment amb bona intenció ho fan malament. Com se’ls ocorre pagar el 24 de desembre, la Nit de Nadal!!

l'anunci que cobraríem el dia 27, ha dut la gent a retraure el consum, el contrari del que volien

Anem a vore, qui va a llançar-se a consumir com un/a boig/boja el dia 24 per la vesprada per haver cobrat l’extra? Si almenys hagueren avisat amb temps… però no, ho feren el mateix dia 24, això sí, li ho digueren a tota la premsa, que ho repetia com si fora una notícia extraordinària… magnífic criteri periodístic [¿Es pensaran que el fet de cobrar l’extra és una cosa fora del corrent en l’Administració?].
Si podien haver pagat tan normal el dia 20, divendres, o el 23, dilluns. Totes dues són dates “normals” o habituals per a pagar la nòmina de desembre amb la extra: al voltant del dia 22, el dia del sorteig de la Loteria.
Amb aquesta tradició -que no hi ha cap obligació legal de complir- el que es pretenia era fomentar el consum en unes dates en què els costums suposen més despesa en menjar i beure i en el consum de tot tipus d’obsequis. Amb les darreres decisions de la Generalitat, amb Fabra, la cosa ha anat de mal en pitjor:
- Nadal de 2011: ens pagaren el sou el darrer dia hàbil de desembre (dia 30), de forma que hi hagué qui va dispondre en la pràctica del sou ja el 2 de gener, que per sort va ser dilluns. Almenys cobràrem la paga extra cap al 22 o 23, segons els bancs.
- Nadal de 2012: no ens pagaren la extra i, damunt, cobràrem el sou el 28 -algunes persones el 31 dilluns-.
Tot això, més l’anunci que enguany cobraríem el dia 27, ha dut a la gent a retraure el consum en la primera meitat de les festes, just el contrari del que diuen pretendre en pagar el 24.



Comentaris
pedroJ
28 / 12 / 2013 - 13:13

Apunt bancari del 26, amb data valor del 27. No entenc el contingut de la ... notícia.


Amadeu Sanz
29 / 12 / 2013 - 12:30

Pedro: vols dir que has cobrat el 27? La GVA va anunciar que avançaria el pagament de la nòmina al 24, com ha sigut en la majoria de casos. La notícia fa referència als motius de la Conselleria per a l’avançament: l’interés d’algunes empreses perquè els funcionaris gastaren, i no l’interés de les treballadores i treballadors.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.