Vaga general 14-N

I el govern valencià?

05 / 11 / 2012 | Intersindical

El govern valencià és submís amb les directrius marcades per Madrid. El President Fabra ha estat des del primer dia aplicant les mateixes polítiques que Rajoy. Tots dos comparteixen els mateixos interessos, els dels poderosos.
El 5 de gener es va aprovar el Decret-Llei 1/2012 que suposava un greu ajust i atac a les persones que treballen al sector públic valencià: reducció jornada laboral del personal interí i laboral temporal a 25 hores i reducció de retribucions proporcionalment; nomenaments del professorat interí, especialista i de religió, fins al 30 juny; no pagament del 25% del salari a les incapacitats temporals; suspensió del pla de pensions (0,3% de la massa salarial); paralització i reducció del 50% dels sexennis del personal docent; restricció en la concessió de la reducció de jornada del personal docent; reducció de la carrera i desenvolupament professional del personal sanitari: 50% de reducció dels complements; eliminació de les ajudes socials; reducció dies moscosos i dels dies addicionals de vacances per antiguitat i eliminació dels dies compensatoris i no pròrroga de les jubilacions.
A aquestes mesures cal afegir altres que afecten al conjunt de la població valenciana: privatització de part de la gestió de la Sanitat; augment de les ràtios en les unitats docents en primària i secundària; augment de les hores lectives en secundària; eliminació o reducció de programes educatius; reducció de les beques de menjador; reducció del transport escolar o restricció en la concessió de la declaració de dependència, enduriment de les condicions i retards injustificats.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.