Drets laborals

ICS-Intersindical Valenciana se suma a la vaga en el sector tauleller

El Sindicat considera que la pujada salarial que ofereix la patronal és ridícula i anima a participar en les parades del 28 de febrer i l’1 de març

27 / 02 / 2024 | Intersindical

La Federació d’Indústria, Comerç i Serveis de la Intersindical valenciana (ICS) considera que l’última oferta de la patronal del taulell és insultat. Per això fa una crida a la participació massiva en les mobilitzacions convocades i, sobretot, en les dos jornades de vaga convocades per al 28 de febrer i l’1 de març.

Des de ICS considerem absolutament injustificable que la patronal, després d’anys d’acumulació i augment de beneficis, oferisca una pujada salarial ridícula per a les treballadores i treballadors del sector, que són les directes i vertaderes responsables d’eixa generació de beneficis. Només des de la irresponsabilitat i el desig d’ofendre es pot entendre una oferta que pretén allargar la pèrdua de poder adquisitiu, que el personal acumula en els últims anys (8.5% només en l’últim trienni).

Exigim a la patronal que rectifique i no falte al respecte a les treballadores i treballadors. Exigim una pujada salarial que, en els pròxims anys, garantisca la recuperació del poder adquisitiu perdut i que atenga les justes demandes, entre d’altres qüestions, en matèria de prevenció, jubilació i jornada.

Des de ICS no recolzarem cap acord que no atenga aquestes demandes justes i inajornables, i denunciarem i combatrem als qui pretenen pactar condicions laborals que ataquen els drets laborals i salarials de la classe obrera.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.