Repressió sindical

Indignació per la negativa de concedir el tercer grau a Andrés Bódalo

Intersindical Valenciana lamenta profundament que la Secció Segona de l’Audiència de Jaén haja negat la concessió del tercer grau penitenciari al company sindicalista Andrés Bódalo, condemnat a tres anys i mig de presó.

01 / 02 / 2017 | Intersindical

Si injust va ser el procés judicial que el va conduir a la presó, ara se li nega el tercer grau penitenciari sota l’etiquetatge de “pronòstic de reincidència mitjà-alt” malgrat haver-hi raons que en justifiquen la concessió.

El pes de la llei no s'aplica igual sobre els corruptes que sobre qui lluiten per la dignitat

Intersidical Valenciana continua denunciant que el pes de la llei no recau de la mateixa manera sobre els polítics corruptes que sobre els companys que dia a dia lluiten per la dignitat; una dignitat que novament han negat a Andrés Bódalo.

Si la por és que Bódalo torne al carrer per continuar la lluita contra l’explotació de la classe treballadora, et volem fora, company. Si els qui comdemnen a la misèria a milers de persones gaudixen de la llibertat i de qualsevol tercer grau que es presente, et volem fora més que mai, lluitant per les injustícies al nostre costat.

Contra la teua repressió i la de tot el sindicat SAT, la nostra solidaritat. Salut, lluita i dignitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.