Sindicalisme

Intersindical celebra un acte multitudinari de solidaritat amb el SAT

Més de 450 persones van omplir l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

L'Aula Magna de Filosofia i Ciències de l'educació es va omplir
L'Aula Magna de Filosofia i Ciències de l'educació es va omplir
18 / 11 / 2013 | Intersindical

El passat 23 de novembre va tindre lloc un acte de solidaritat amb el Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT). L’acte que va ser organitzat per la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), l’STEI – Intersindical Illes Balears i la Intersindical Valenciana va comptar amb la presència del portaveu nacional del SAT, Diego Cañamero, i de diverses entitats i plataformes socials.

Les intervencions van ser a càrrec de Biel Caldentey (STEI), Rosa Cañadell (IAC), Vicent Maurí (Intersindical Valenciana) i Diego Cañamero (SAT). L’acte va estar presentat per Beatriu Cardona (Intersindical Valenciana). Pel que fa als moviments socials van intervindre representants de: Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD), Coordinadora de Professorat Interí, Assemblea General d’Estudiants, Intersindical a RTVV, Sindicat Ferroviari, Coordinadora Feminista pel Dret a Decidir i Plataforma Afectades per les Hipoteques (PAH).

L’acte van tindre moments molt emotius com l’entrada de Diego Cañamero a una sala plena de gom a gom en peu cridant “si que es pot”, l’acabament de la seua intervenció amb un llarg aplaudiment o la rebuda calorosa als diferents moviments socials en lluita, en especial a la PAH.

Aquest acte s’emmarca dintre de la campanya de la Intersindical Valenciana per fer pantent que n’hi ha alternatives i que es pot aconseguir aturar les polítiques antisocials dels governs de la troica. També dintre del marc de relacions fraternals que mantenen IAC, STEI i Intersindical Valenciana amb el SAT i la resta de sindicals alternatius de l’estat i d’Europa.

A continuació, podeu descarregar-vos el manifest i la intervenció que va pronunciar Vicent MAuri en nom de la Intersindical.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.