Sindicalisme

Intersindical considera l’augment de les pensions i del SMI una burla

30 / 12 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que l’augment del 0,25% les pensions i de 6 euros el salari mínim són una burla del govern en funcions presidit per Mariano Rajoy al conjunt de la societat, les treballadores i treballadors i les persones pensionistes.

Sobre el salari mínim interprofessional (SMI) l’augment serà de l’1%, fet que suposa 6,4 euros més cada mes fixant-se en 648,60 euros mensuals.

Per altra part, en base al que contemplen els Pressupostos Generals de l’Estat per 2016, la revalorització de les pensions serà del 0,25%. Un augment insignificant i ridícul que s’aplicarà als més de 10 milions de pensionistes.

Aquest augment serà el tercer en el que s’aplique un augment del 0,25% en base a la reforma del 2013. Una reforma aprovada pel govern espanyol que deslliga la revaloració de les pensions en base a la inflació.

Intersindical Valenciana considera que aquestes dues mesures són inacceptables en castigar col·lectius febles de la societat que tornaran a perdre poder adquistiu. El sindicat proposa un SMI de 1200 euros mensuals, la derogació de la reforma de les pensions i la defensa d’un model de revaloració de les pensions en relació a l’IPC i que assegure el manteniment del poder adquistiu.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.