Sindicalisme

Intersindical participa al I Congrés de Persones Pensionistes de la FSM

04 / 02 / 2014 | Intersindical

El Sindicat de Persones Pensionistes i Jubilades de la Intersindical Valenciana participa en el I Congrés Mundial de la Federació Sindical Mundial (FSM). En el Congrés, que està tenint lloc a Barcelona entre els dies 4 i 6 de febrer, participen sindicats de nombrosos països com: EUA, Austràlia, Índia, Nepal, Grècia, Xipre, Itàlia, França, Algèria, República Democràtica del Congo, Gabó, Somàlia, Equador, Mèxic, Cuba, Brasil i Uruguai entre d’altres.

Aquesta trobada té un marcat caràcter social i reivindicatiu en el qual es pretén avançar en la consecució en tots els països del món de pensions públiques i de qualitat que permeten una vida digna i la construcció d’una eina de lluita per la defensa dels drets de les persones pensionistes de tot el món.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.