Reforma laboral

Intersindical reclama canvi de polítiques davant les xifres d’atur

Les dades d’atur del mes d’octubre posen en evidència el fracàs de les reformes laborals i de les polítiques actives d’ocupació dels governs espanyol i valencià.

05 / 11 / 2012 | Intersindical

La xifra de 578.040 persones aturades, 47.733 persones més des d’octubre de 2011, la qual cosa suposa un augment del 9%, deixa clar que la reforma laboral aprovada per Rajoy no està servint per crear ocupació sinó per destruir-la. A aquestes xifres cal sumar les persones que han abandonat el país, bé per retornar al seu país d’origen o bé per buscar-lo en altres països, i el descens de persones afiliades a la Seguretat Social.

Intersindical Valenciana considera que aquestes xifres, que s’han conegut avui, són un motiu més per la Vaga General del 14N. Per al sindicat, la política d’austeritat és la causant de l’actual situació d’augment de l’atur i d’empobriment del país. Per això, fa una crida a tota la ciutadania, en especial a totes aquelles persones afectades per la reforma laboral i per les retallades de Rajoy i Fabra per impulsar-la i secundar-la.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.