Reforma laboral

Intersindical s’oposa a l’aprovació de la reforma laboral

Demà el Congrés discutirà i aprovarà la llei que abarateix i facilita els acomiadaments.

23 / 05 / 2012 | Intersindical

Demà dijous, 24 de maig, el Congrés de les Diputades i els Diputats discutirà i aprovarà (previsiblement) la reforma laboral que abarata i facilita els acomiadaments. Per a Intersindical Valenciana aquest fet és la consumació d’un greu atac a la classe treballadora, especialment a les dones, les persones immigrants i el jovent. L’aprovació d’aquesta reforma va suposar mobilitzacions importants i massives, entre les quals hi ha la vaga general del 29 de març de 2012.
Intersindical Valenciana continua oposant-se contudentment a la reforma laboral per tots els motius que hem exposat reiteradament al llarg dels darrers mesos i potenciarà totes les mobilitzacions convocades i hi paticiparà activament per obligar el govern a rectificar. A més, des que s’ha aprovat s’ha registrat un augment del nombre de persones aturades i s’han perdut drets o condicions laborals.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.