Atur

Intersindical Valenciana aposta per un canvi de polítiques per generar ocupació

La reforma laboral, la manca d’inversió en recerca, investigació i innovació, més la manca de suport economia productiva o el desmantellament dels serveis públics aguditzen el problema.

02 / 10 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que les dades d’atur del País Valencià reflexen una situació econòmica i laboral dolenta. Una situació que és fruit de les polítiques d’austeritat dels governs espanyol i valencià. Unes polítiques que ens situen al capdavant de la destrucció de l’ocupació i de la taxa d’atur. Les dades del mes de setembre no són, malgrat que ho puga semblar, positives. En aquest moment tenim: 573.715 persones desocupades; moltes altres precàries que no compten en aquestes estadístiques; altres que han abandonat el país per tornar els seus països d’origen o altres expatriant-se per trobar feina.

Per això, des del Sindicat responsabilitza de l’atur a les polítiques que es practiquen a Madrid i València. Aquestes polítiques se sustenten en la reforma laboral; la manca d’inversió en recerca, investigació i innovació; la manca de suport economia productiva o el desmantellament dels serveis públics, en són alguns exemples de les accions dels governs de Fabra i Rajoy que generen aquesta taxa de desocupació i de destrucció de llocs de treball.

Intersindical Valenciana aposta per un canvi de polítiques socials, laborals i econòmiques que generen ocupació estable i activen l’economia.

Per altra part, per fer front a aquesta situació, des del Sindicat s’està impulsant la marxa valenciana contra la precarietat i l’atur per al proper 23 d’octubre i la marxa estatal per la dignitat per al 22 de març de 2014.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.