Justícia

Intersindical Valenciana condemna enèrgicament l’agressió feixista de dissabte passat a les Festes de la Magdalena

El Sindicat exigeix que es detinga els agressors, que s’explique l’actuació policial i que dimitisca el regidor de Seguretat, Antonio Ortolá, de Vox.

Carrer Sant Miquel de Castelló, minuts abans de l'agressió (foto de diarilaveu.cat)
Carrer Sant Miquel de Castelló, minuts abans de l'agressió (foto de diarilaveu.cat)
05 / 03 / 2024 | Intersindical

Intersindical Valenciana condemna enèrgicament l’agressió d’un grup d’encaputxats que agrediren a la gent que estava gaudint de la festa prop del casal La Cosa Nostra de Castelló. Els fets ocorregueren dissabte passat durant un dels actes de les Festes de la Magdalena.

Sembla molt perillós que agressions d’aquests tipus puguen quedar impunes i que gent violenta com aquesta puga campar pels carrers de Castelló agredint a gent pel simple fet de tenir una
ideologia diferent. S’hauria de reprimir amb contundència aquest brot d’intolerància feixista que pot inicitar a la repetició d’accions semblants.

Intersindical Valenciana es declara antifeixista i fa costat a tota persona que es manifeste així. En aquesta nova etapa política, tristament, assistim a un augment de la violència dels sectors de la ultradreta. Aquesta violència és intolerable, raó per la qual Intersindical Valenciana, donada la
gravetat de les lesions ocasionades a un ciutadà de Castelló i de les ferides a la gent
assistent, exigeix:


- Que s’investiguen els fets per localitzar i penalitzar els agressors.

- Que s’explique l’actuació policial. Considerem que no es va actuar diligentment per protegir la gent dels agressors i, a més, es va permetre que fugiren amb els pals que van emprar en l’acció violenta.

- Que el regidor de Seguretat, Antonio Ortolá, de Vox, explique la relació que manté amb els agressors. Des del Sindicat demanem, en primera instància, la seua dimissió.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.