Justícia

Intersindical Valenciana demana a la justícia que actue amb contundència contra els corruptes

El Sindicat exigeix la depuració de responsabilitats polítiques i penals

26 / 01 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana espera que la justícia actue amb contundència i ràpidament contra totes les persones que estan implicades en casos de corrupció. El Sindicat ha estat denunciant públicament i manifestant-se, durant molts anys, contra les actuacions de corruptes que han estat al capdavant de les institucions valencianes. Durant molt anys hem estat exigint l’actuació de la justícia en casos com CIEGSA, Imelsa, Blasco, Gurtel, directius de RTVV… que ha estat espoliant les arques públiques en benefici propi o partidista. Ara, una vegada que la justícia ja està actuant, exigim la depuració de responsabilitats polítiques i penals i el retorn dels diners de les valencianes i valencians.

Intersindical Valenciana recorda que l’anterior govern de la Generalitat Valenciana ha estat fent una política contrària als interessos del poble valencià, retallant drets i prestacions, mentre destacats dirigents del seu partit estaven implicats en diverses trames de corrupció. Per tot açò, caldria obrir una comissió d’investigació en les Corts Valencianes i fer una auditoria ciutadana del deute per aclarir on han anat a parar els diners de les valencianes i valencians i esbrinar qui ha tingut responsabilitats polítiques en tots aquestes assumptes.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.