Atur

Intersindical Valenciana considera molt greu la situació del mercat laboral

El Sindicat exigeix un canvi de polítiques i de govern

25 / 04 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que les dades de persones desocupades són conseqüència de les polítiques dels governs espanyol i valencià i dels dictats de la troica. La reforma laboral, la manca de polítiques actives d’ocupació, les retallades salarials i socials, la reducció de llocs de treball al sector públic, la manca d’ajudes i d’inversions a la nostra indústria i al camp valencià, els plans d’austeritat… són les responsables de la xifra tan nefasta que hem conegut.

Aquestes dades posen en evidència la gravetat de la situació social que viu el País Valencià. 727.000 persones sense treball, el 29,19% de la població activa. Un augment de 46.100 persones aturades en un any. 382.700 homes sense treball, fet que suposa una taxa de l’atur del 28%, i 344,800 dones parades, un 30,64%. El 55,7% de les persones joves, menors de 25 anys, sense feina.

El Sindicat considera que calen altres polítiques socials, econòmiques i laborals i un canvi de govern per encarar l’estat del mercat laboral. Ni el govern espanyol ni el govern valencià volen resoldre la situació que travessem, tot el contrari són els responsables directes. Estan aplicant tota una sèrie de mesures que condueixen a l’augment de l’atur i a l’empobriment de la població per tindre mà d’obra barata i submisa i per garantir beneficis a la banca, els especuladors i els grans empresaris.

València, 25 d’abril de 2013

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.