Reforma laboral
Vaga General 29-M

Intersindical Valenciana formalitza la convocatòria de vaga general

El sindicat n’ha registrat aquest matí la convocatòria en la Direcció General de Treball.

Representants d'Intersindical registren hui la convocatòria de vaga.
Representants d'Intersindical registren hui la convocatòria de vaga.
16 / 03 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha decidit convocar VAGA GENERAL de 24 hores, el proper 29 de març, que afectarà totes les activitats laborals públiques i privades desenvolupades per les treballadores i treballadors i pel conjunt del personal empleat públic de les empreses i organismes establits en l’àmbit geogràfic i jurídic del País Valencià.

Intersindical ha decidit la convocatòria de vaga, després de portar a terme un procés d'assemblees

El sindicat ha registrat, hui, divendres 16 de març, la seua pròpia convocatòria en la Direcció General de Treball de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació. Els objectius de la vaga general són: la derogació del Reial Decret Llei 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per la reforma del mercat laboral (publicat en el BOE de l’11) i del Decret Llei 1/2012, de mesures urgents per a la reducció del dèficit a la Comunitat Valenciana.
Per a Intersindical Valenciana els dos decrets s’han de derogar, ja que no és possible millorar-los en un procés de negociació.
Intersindical Valenciana n’ha decidit la convocatòria, després de portar a cap un procés d’assemblees entre l’afiliació, que ha resolt donar suport a aquesta. El resultat de les assemblees ha sigut favorable a la vaga en un 87,87%; en contra en un 4,85%; i d’abstencions, se n’ha registrat un 7,27%.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.