Pressupostos Generals de l’Estat

Intersindical Valenciana critica la marginació del País Valencià en els PGE 2018

El Sindicat els qualifica d’antivalencians i antisocials

06 / 04 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que els Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2018 discriminen greument les valencianes i valencians, un fet que es ve repetint històricament, que juntament amb l’infrafinançament, suposa un espoli dels recursos propis, un entrebanc per poder dissenyar i aplicar les polítiques pròpies que afecta greument al nostre autogovern.

El Sindicat, que responsabilitza el govern de Mariano Rajoy i els seus aliats parlamentaris d’aquesta situació tan greu, considera que aquesta només es pot capgirar amb una potent mobilització de la societat valenciana, cooperativa, plural i unitària, sostinguda amb el temps, des de la base, que supere les estratègies fallides que no han donat un resultat positiu com s’ha evidenciat en la presentació dels PGE 2018.

A més, Intersindical Valenciana considera que aquests pressupostos tenen un clar caràcter antisocial, que tenen com objectiu principal reduir el dèficit a canvi de retallar la despesa social i els serveis públics, és a dir retallar els drets i les prestacions de les treballadores i treballadors i dels sectors socials més desafavorits.

El Sindicat també critica les partides destinades a les pensionistes i les empleades i empleats públics que són considerades insuficients per recuperar el poder adquisitiu perdut als darrers anys i que no contemplen clàusules automàtiques de recuperació de les pensions i del poder adquisitiu dels salaris.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.