Sindicalisme

Intersindical Valenciana demana el Consell que derogue la Llei de Participació Institucional

El Sindicat ha recorregut el Reglament que desenvolupa la Llei de Participació

12 / 06 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana ix al pas de les declaracions del Consell sobre l’avançament del 50% dels diners per la “participació institucional”. El Sindicat demana al govern valencià que derogue la Llei de Participació Institucional i deixe de practicar polítiques que afavoreixen dues organitzacions sindicals en base a criteris subjectius.

Intersindical Valenciana, junt CSIF, SI i USO, ha recorregut el Reglament que desenvolupa la Llei de Participació. El recurs s’ha presentat per la via ordinària i pels drets fonamentals.

Per tota açò, des del Sindicat es critica la decisió del Consell d’avançar un pagament del 50% de la subvenció directa a dos sindicats que suposa 617.985 euros per cadascuna d’elles.

Finalment, Intersindical Valenciana considera que aquestes pràctiques van en contra la llibertat i igualtat sindical.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.