Dependència

Intersindical Valenciana es mostra satisfeta per l’aprovació de la Llei de Serveis Socials Inclusius

Intersindical Valenciana ha estat present hui en el Ple de les Corts on s’ha aprovat la Llei de Serveis Socials Inclusius (LSSI). El nostre sindicat, des del primer moment, ha donat suport a aquesta llei que serà la referència obligada en matèria de serveis socials durant els pròxims anys al País Valencià.

Membre d'Intersindical a les Corts Valencianes
Membre d'Intersindical a les Corts Valencianes
31 / 01 / 2019 | Intersindical

La nova llei es caracteritza per la seua valentia a l’hora d’aplicar aquest model de drets humans que, diguem de pas, està en la línia de les declaracions internacionals més avançades com la Convenció de Nacions Unides per a les Persones amb Discapacitat o l’Agenda 2030 i els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible(ODS).

La nova llei es caracteritza per la seua valentia

En el ple han intervingut els diferents grups parlamentaris. Compromis ha dit que se sentien “orgullosos” de la llei; Podem ha constatat el gran avanç que s’establirà en “drets” de les persones; PSOE ha ressaltat la coherència de la llei amb els “tractats internacionals”. Ciutadans ha valorat la llei i ha criticat alguns aspectes com la seva “dimensió pública” i el PP, malgrat ressaltar els valors de la llei, ha criticat amb duresa el seu “finançament impossible”. El resultat final ha estat la votació on la llei ha aconseguit 51 vots a favor, 30 en contra i 8 abstencions, una majoria absoluta que inaugura un nou temps ple d’esperances i il·lusions per als serveis socials valencians.

El nostre sindicat, reiterem, estarà vigilant respecte al compliment de la llei i serem molt crítics amb aquells sectors reaccionaris que tiren per terra allò aconseguit. No es tracta de fer seguidisme d’unes sigles polítiques o donar suport a uns partits enfront d’uns altres sinó més bé de fer costat a tots aquells agents polítics i socials que defensen un Model Social Inclusiu valencià com a referent d’una societat moderna que aspire a erradicar les desigualtats socials i millorar la vida de les valencianes i valencians.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.