Sindicalisme

Intersindical Valenciana es reuneix amb EUPV-UP

17 / 12 / 2015 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana s’ha reunit amb el candidat d’Esquerra Unida del País Valencià – Unitat Popular al Congrés de Diputats Ricardo Sixto i amb Conxa Querol per traslladar-los les seues propostes de cara les eleccions del proper 20 de desembre. El Sindicat li ha lliurat una sèrie de propostes en matèria laboral, social, econòmica i educativa que EUPV-UP assumeix.

Les dues organitzacions han coincidit en que la legislatura que acaba ha estat molt negativa per a les treballadores i treballadors i pel conjunt de la ciutadania. Una legislatura caracteritzada per les polítiques d’austeritat i l’atac al conjunt dels drets de les persones. Per aquest motiu, des de la Intersindical Valenciana es reclama un canvi polític real per al proper 20D que revestesca la situació actual i supose la posada en marxa d’unes polítiques que afavoresquen els interessos de la majoria de la població.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.