Sindicalisme

Intersindical Valenciana es reuneix amb Podem

19 / 11 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana s’ha reunit amb la diputada de Podem, Fabiola Meco, per tractar sobre assumptes relacionats amb les polítiques socials i l’ocupació. En la reunió el Sindicat ha traslladat al Podem la seua posició contrària a la Llei, el decret i el reglament de Participació Institucional que són normes excloents i que apuntalen el bisindicalisme.

Per altra part, des del Sindicat s’ha fet un repàs a la situació social, laboral i econòmica del país. Per al Sindicat, cal superar les velles polítiques i “artefactes de pacte social” que no han servit per millorar les condicions laborals de les treballadores i treballadors, reduir la taxa de desocupació, millorar els salaris o dinamitzat l’economia valenciana. En eixe sentit, Intersindical Valenciana aposta per noves fórmules que servisquen per: canviar l’actual situació a través de plans territorials, amb la participació de les administracions local i de les treballadores i treballadors i de les empreses als àmbits locals o comarcals; la coordinació de la formació en una única unitat de gestió per optimitzar els recursos que ara no serveixen per inserir les persones desocupades en el món laboral; l’utilització de la xarxa pública de centres de formació superant les polítiques que prioritzen les entitats col·laboradores que suposen una privatització i clientelisme; un nou disseny del SERVEF per garantir que servesca per donar una resposta àgil i real al personal que busca ocupació… És a dir, la Intersindical Valenciana ha plantejat a Podem la necessitat de canvis reals i estructurals en les polítiques d’ocupació de la Generalitat Valenciana.

A més, Intersindical Valenciana i Podem s’han compromès a treballar conjuntament en aquests àmbits referits a les polítiques socials i d’ocupació.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.