Partits polítics

Intersindical Valenciana expressa el seu condol per la mort de Julio Anguita

Julio Anguita participant el primer congrés d'USTEA
Julio Anguita participant el primer congrés d'USTEA
16 / 05 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana lamenta la mort de Julio Anguita i trasllada el seu condol a la seua família, i a les companyes i companys del PCE, Izquierda Unida, Unidas Podemos i USTEA.

Julio Anguita ha estat un referent per un sector important de l’esquerra transformadora i dels moviment socials d’Andalusia i de l’estat espanyol, destacant en la representació política d’eixe col.lectiu, la qual cosa li va valdre múltiples atacs, tan polítics com en clau personal.

Julio Anguita també va ser un ensenyant compromés fins que es va dedicar a la política municipal cordobesa i, posteriorment a l’andalusa i l’estatal. Com a ensenyant va participar del naixement del sindicalisme autònom i assembleari que a Andalusia va representar el STE de Córdoba i, posteriorment USTEA, la Unió de STES d’Andalusia.

Que la terra et siga lleu.



Comentaris
Rosana peris porro
16 / 05 / 2020 - 20:09

El meu més cincer condol a tora la familia i amics,
Per sempre, Julio!



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.