A casa nostra

Intersindical Valenciana felicita a la plantilla de Ford per l’adjudicació del cotxe elèctric

És gràcies al seu esforç, professionalitat i reivindicació durant molts anys que la factoria d’Almussafes produirà els vehicles elèctrics per a Europa

22 / 06 / 2022 | Intersindical

Hui s’ha anunciat per part de l’empresa que la factoria Ford d’Almussafes ha estat l’elegida per fabricar la nova plataforma de vehicles elèctrics de la marca, de manera que la càrrega de treball queda assegurada. La informació que ha traslladat la direcció a la plantilla és que aquesta nova arquitectura de vehicles de Ford posa a la davantera la factoria valenciana i, per tant, n’assegura el futur. Tot i això, no estan encara aprovats els models de cotxes i encara és prompte per a concretar aquestos detalls, que aniran desgranant-se en el temps.

Els motius principals que al·lega l’empresa són les instal·lacions, la Plantilla, dades financeres, dades estratègiques i la proposta de l’Acord d’Electrificació del 27 de gener.

Per a l’STM-Intersindical Valenciana, la valoració és clara: ha estat la Plantilla el veritable artífex d’aquest èxit, són les treballadores i els treballadors qui han aconseguit posar FORD Almussafes a la davantera quant a dades de producció, qualitat, i com no, de multimilionaris beneficis. Tot i això, no s’ha tingut en compte l’opinió de la plantilla per decidir acceptar o no les grans retallades que es confirmen al XVIII Conveni, ja que hem de recordar que no s’ha permés realitzar un Referèndum, com històricament sempre s’ha fet.

Nosaltres seguirem batallant contra l’acord de retallades de gener i el conveni, molt lesius per als interessos de la Plantilla i les seues condicions laborals

La secció sindical d’STM-Intersindical Valenciana no ha participat ni participarà en cercles viciosos de retallades que sempre acaba pagant la Plantilla. Les medalles se les intentaran posar altres des del despatxos, però l’esforç i el sacrifici tocarà com sempre a les treballadores i treballadors, amb els dissabtes obligatoris, augment de jornada i congelació salarial durant els propers 4 anys, coincidint amb les pitjors dades de l’IPC de les últimes dècades.

Per descomptat, tota la nostra solidaritat amb els companys i companyes de Ford Saarlouis, que veuen perillar els seus llocs de treball. Tal com hem expressat a la Comissió, sol·licitem i demanem que es busque una solució per a la viabilitat d’aquesta Factoria, ja que els beneficis de Ford són suficientment grans com per garantir-la.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.