Sindicalisme

Intersindical Valenciana participa 17é Congrés FSM

07 / 10 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana participa en el 17é Congrés de la Federació Sindical Mundial que està tenint lloc a Durban (Sud-àfrica). En aquest congrés participen 1200 delegats i delegades de 111 països dels 5 continents .

En el primer dia del Congrés van intervindre el president de Sud-àfrica Jacob Zuma i el secretari general de la FSM George Mavrikos.

Paco González, membre del Secretariat de la Intersindical Valenciana i delegat sindical de Ford, ha intervingut en el Plenari per informar sobre la situació social i laboral del nostre país i traslladar la necessitat de la unitat de la classe obrera dels diferents pobles del món per fer front a les polítiques neoliberals.
Intersindical Valenciana ha aprofitat aquest congrés per mantindré reunions i contactes amb diversos sindicats d’arreu del món.

Finalment, el Sindicat també vol testimoniar la gran acollida del sindicat amfitrió CONSATU.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.