Drets laborals

Intersindical Valenciana participarà en la trobada del sindicalisme combatiu del sector de l’automoció

Les jornades tindran lloc el 19 i el 20 d’octubre a Vigo

16 / 10 / 2023 | Intersindical

‘La salut laboral en el sector de l’automòbil. Una garantia real de futur’. Sota aquestes premises, cinc de les forces sindicals més combatives de l’estat es reuniran a Vigo per analitzar i debatre la situació crítica que travessa el sector de l’automoció. L’objectiu fonamental és treballar conjuntament per reforçar les xarxes d’unió dels 5 sindicats per fer front a la insaciable patronal que no deixa de retallar els drets de les persones treballadores.

Juntament amb les qüestions organitzatives i la salut laboral, també està previst tractar una altra sèrie de qüesiones de vital importància per a les treballadores i treballadors del sector com ara: els ritmes de treball o les jubilacions.

A banda de l’STM-Intersindical participaran les següents organitzacions: CUT Galiza (Citroen, Vigo), LAB (VW Landaben-Iruña/Pamplona i Mercedes a Vitòria/Gasteiz), STOPEL (Stellantis-Opel, Figueruelas) i ESK (Mercedes Landaben).
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.