Polítiques públiques

Intersindical Valenciana, pels drets laborals, socials i econòmics

Una vegada tancat el cicle electoral dels darrers dos mesos – autonòmiques, generals, municipals i europees – el Sindicat reivindica l’aplicació de polítiques laborals, socials i econòmiques a favor de les treballadores i treballadors i dels sectors socials més desfavorits.

27 / 05 / 2019 | Intersindical

Cal, doncs, potenciar els serveis públics – educació, sanitat, serveis socials, transport, habitatge, serveis bàsics, pensions…-, consolidar i ampliar els drets individuals i col·lectius, com ara la plena igualtat de les dones i acabar amb les desigualtats socials i territorials.

Per a la Intersindical Valenciana cal una aposta clara i decidida pel treball digne, estable, saludable i de qualitat, millorar els salaris i acabar amb la precarietat que pateix el món laboral per efectes de les reformes laborals de 2010 i 2012, amb especial atenció a les persones joves. A més, cal una nova fiscalitat progressiva, combatre l’economia submergida, abordar la reducció i la racionalització de la jornada laboral, acabar amb l’escletxa salarial, avançar cap un nou model productiu valencià i un Marc Valencià de Relacions Laborals.

Intersindical Valenciana considera que el nou govern espanyol, el nou Consell de la Generalitat Valenciana i els nous ajuntaments han de posar en el centre de les seues polítiques la millora de la vida de les treballadores i treballadores i de la majoria de la població. Així, considerem que s’ha de cohesionar la societat i vertebrar el territori a més de treballar de valent per a acabar amb la precarietat, l’atur, la pobresa i l’exclusió social.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.