9 d’octubre

Intersindical Valenciana qualifica d’artificial el discurs de Fabra

09 / 10 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera artificial i irreal el discurs del President Fabra. Per al Sindicat aquest no ha donat respostes a la greu situació que pateixen les valencianes i valencians.

El President Fabra continua instal•lat en un món irreal que no és en el que viuen les valencianes i valencians cada dia. El Sindicat manifesta que hui, 9 d’Octubre, no s’ha apostat, de manera clara i contundent, per més autogovern, un millor sistema de finançament i per donar solucions a problemes com l’atur, la corrupció, l’exili de la gent jove, les desigualtats socials, la violència de gènere, l’empobriment de la població, la involució lingüística, o molts altres problemes que tenim cada dia.

Per contra, Fabra ha fet un discurs d’autocomplaença, d’autoafirmació, pensant més en el seu futur personal que en el futur del País Valencià i de la seua gent.

Per això, hui 9 d’Octubre, des de la Intersindical Valenciana s’aposta per un canvi de polítiques i de polítics per assegurar un futur millor per al conjunt de les valencianes i valencians, que recupere la dignitat de la ciutadania valenciana, que pose fi a les polítiques de retallades i aposte per avançar en l’autogovern del País Valencià.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.