Atur

Intersindical Valenciana qualifica les dades d’atur de dolentes

El Sindicat impulsa mobilitzacions contra la política laboral del govern valencià.

04 / 03 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera dolentes les dades de l’atur de febrer de 2014 que suposen un augment de 915 persones més registrades a les oficines del SERVEF, un 0.19% més, i que ens situen en una xifra total de 560.438 persones aturades al País Valencià. Les dades ens situen com el tercer territori on més ha crescut l’atur en aquest mes.

Les dades evidencien que les polítiques econòmiques del govern valencià no creen ocupació

Per Intersindical Valenciana, les dades posen en evidència que les polítiques laborals i econòmiques del govern valencià no serveixen per generar ocupació ni per crèixer econòmicament. Tot el contrari, estan empobrint les valencianes i valencians i situant-nos a la cua de l’estat i d’Europa en tots els indicadors. Ni la reforma laboral, ni la política de retallades, ni la política fiscal serveixen. Per això, des del Sindicat es reclama un canvi de polítiques i de model productiu que servesca els interessos de les treballadores i treballadors i del país.

El Sindicat, anima a la ciutadania a participar en les mobilitzacions socials unitàries convocades en els propers dies per expressar el rebuig a les polítiques de Fabra y Rajoy i per exigir un canvi radical de les polítiques. Per fer-ho possible, Intersindical Valenciana impulsa i participa en: les accions convocades sota el lema #ApagaFabra per al 7 de març; els actes del dia de la dona el proper 8 de març i en la Marxa de la Dignitat que iniciarà el seu camí cap Madrid el 9 de març.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.