Sindicalisme

Intersindical Valenciana s’oposa a la congelació del SMI

Rajoy congela el Salari Mínim

27 / 12 / 2013 | Intersindical

El govern espanyol presidit per Mariano Rajoy tornarà a congelar en 2014 el Salari Mínim (SMI). Aquesta congelació suposa que es quedarà en 645,3 euros mensuals convertint-se en un dels més baixos dels països de la Unió Europea. La congelació suposarà que en els darrers quatre anys s’haja perdut un 5,5 %,

Intersindical Valenciana s’oposa a aquesta segona congelació aprovada pel govern de Rajoy en suposar una nova pèrdua de poder aquisitiu i una nova agressió a les persones que menys recursos i ingressos tenen. Les polítiques salarials del govern estan empobrint el conjunt de la població, especialment a aquelles treballadores i treballadors de rendes baixes.

Per Intersindical Valenciana, la congelació del SMI no suposarà ni creació d’ocupació, ni activarà l’economia ni res similar. Per tot açò, el Sindicat s’oposa a aquesta nova agressió a la classe treballadora que servirà per complir els objectius de les polítiques neoliberals i antisocials del govern espanyol que pretenen reduir considerablement els salaris de les treballadores i treballadors i acabar amb tots els seus drets laborals i econòmics.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.